dimarts, 29 de maig de 2012

CARTA DEN FREDERIC

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES!
HE VIST QUE HEU FET MOLTA FEINA AMB ELS CONTENIDORS DE RECICLAR. SEGUIU AIXÍ TANT A L’ESCOLA COM A CA VOSTRA I D’AQUESTA MANERA EL PLANETA TERRA ESTARÀ BEN CUIDAT.
ME DEIS A LES VOSTRES CARTES QUE ANAU DE COLÒNIES A ES PINARET I SABEU QUÈ??? JO SÓM AMIC DELS ANIMALS QUE HI HA A ES PINARET I HE ESTAT XERRANT AMB ELLS I ELS HI HE DIT QUE VOLTROS PREST HI ANIREU. I SABEU QUE M’HAN CONTAT??? QUE FA MOLTS I MOLTS D’ANYS, UNS PIRATES QUE VAN DESEMBARCAR A ES PORT DE CIUTADELLA VAN ENTERRAR UN TRESOR MOLT VALIÓS PER DEVORA SES CASES DES PINARET, ON ES VAN REFUGIAR D’UNA GRAN TEMPESTA. NINGÚ L’HA TROBAR ENCARA, US IMAGINAU SI EL TROBASSIU VOLTROS???
AQUESTS PIRATES VAN DEIXAR UN MAPA FET TROSSOS REPARTIT PER TOT ES PINARET. I EL QUI VULGUI ACONSEGUIR EL GRAN TRESOR HAURÀ DE PASSAR UNES PROVES MOOOLT DIFÍCILS PER TROBAR I AJUNTAR ELS TROSSOS DEL MAPA!
US VULL DONAR UN CONSELL: SI FEIS TRES EQUIPS, SERÀ MÉS FÀCIL QUE TROBEU TOTES LES PARTS DEL MAPA. AH! I UNA COSA MOLT IMPORTANT, QUE NOMÉS SABEN ELS ANIMALS DES PINARET, HEU D’ESPERAR A MITJAN CAPVESPRE, QUAN EL SOL ES COMENÇA A PONDRE, PER CERCAR LES PECES, SINÓ DESAPAREIXERAN PER SEMPRE MÉS.
US VOLEU CONVERTIR EN PIRATES?? IDÒ, A QUÈ ESPERAU? AMIGUETS I AMIGUETES, BEN PREPARAU SA MOTXILA I AVUI VESPRE DORMIU I DESCANSAU MOLT, PERQUÈ DEMÀ US ESPERA UNA GRAN AVENTURA!
QUE XALEU MOLT I JA M’HO CONTAREU!!!
UNA BESADA DE FOLLET
ADEU

Pinaret by Lolapons